Yhteistyösuunnitelma – aseta tavoitteita ja saavuta ne

Haluaisitko edistää työntekijöittesi työkykyä tai pienentää sairauspoissaoloista ja työkyvyttömyydestä johtuvia kustannuksia? Joudutko etsimään tietoa työkykyriskeistänne eri datalähteistä? Yhteistyösuunnitelmalla kokoat yhteen yrityksesi työkykyriskien hallinnan tavoitteet ja toimenpiteet sekä seuraat niiden edistymistä.

Unohda yksittäiset toimenpiteet

Onko yrityksessäsi haasteita työkyvyn kanssa, etkä onnistu saamaan aikaan toivottua tulosta? Yhteistyösuunnitelmalla voit unohtaa yksittäiset ja tehottomat toimenpiteet. Kanssamme tunnistat yrityksesi työkykyriskit, joiden perusteella autamme sinua asettamaan yhdessä priorisoidut tavoitteet työkykyjohtamisellesi.

Autamme sinua suunnittelemaan vaikuttavia toimenpiteitä tavoitteittesi saavuttamiseksi. Tavoitteille asetetut mittarit toimivat tukena, kun seuraamme niiden edistymistä.

Yhteistyösuunnitelmalla voimme entisestään auttaa sinua kehittämään työkykyjohtamistasi, edistämään tiedolla johtamistasi sekä ohjata laadukkaaseen ja kustannustehokkaaseen toimintaan.

Tavoitteenamme on saada Suomeen pidempiä, parempia ja enemmän työuria yhteistyöllä yrityksesi kanssa. Meiltä saat välineet, joilla tunnistatte työkykyriskinne, asetatte tavoitteet ja etenette kohti ratkaisuja työtä kehittämällä.

Lue lisää huomisen työkyvystä

Etene näin

  1. 1. Aseta tavoitteet

    Tunnista tilannekuvan ja tahtotilasi perusteella organisaatiosi työkykyriskit, priorisoi kehitystarpeenne ja arvioi tarvittavat resurssit. Määrittele sitten, mihin haluat toiminnalla tähdätä, eli aseta konkreettiset tavoitteet. Tavoitteiden tulisi olla realistisia, mitattavissa olevia ja aikataulutettuja. Pitkän aikavälin tavoitteiden lisäksi välitavoitteet ovat tärkeitä, sillä niiden avulla voit seurata edistymistä ja tehdä tarvittaessa muutoksia prosessiin.

  2. 2. Valitse mittarit

    Kun valitset tavoitteille mittareita, pohdi, mihin pyrit vaikuttamaan, miten voit osoittaa, että tavoite on saavutettu ja minkälaista dataa yritykselläsi on saatavissa. Kun valitset tavoitteelle monipuolisia mittareita, saat kattavamman käsityksen tilanteesta. Oikeanlaisten mittareiden avulla voit johtaa prosessia tiedolla.

  3. 3. Suunnittele toimenpiteet

    Pohdi, millaisilla toimenpiteillä tavoite olisi mahdollista saavuttaa ja mitä resursseja se edellyttää. Pyri valitsemaan vaikuttavimmat toimenpiteet. Älä suunnittele yksin, sillä henkilöstön osallistamisen ja johdon sitoutumisen toimenpiteisiin on havaittu vähentävän työkykyriskejä. Saat tukea suunnitteluun myös työkykyjohtamisen kumppaneiltanne, kuten meiltä.

  4. 4. Seuraa edistymistä

    Digitaalisen yhteistyösuunnitelman avulla pystyt seuraamaan prosessin edistymistä yhdellä näkymällä, sillä se kokoaa asettamasi tavoitteet, mittarit ja toimenpiteet yhteen paikkaan. Päivitysten tekeminen käy työkalulla sujuvasti ja reaaliaikaisesti. Muista viestiä etenemisestä niin henkilöstölle kuin johdollekin. Se lisää prosessin läpinäkyvyyttä ja edistää sitoutumista. Kun arvioitte tuloksellisuutta, voitte parhaassa tapauksessa osoittaa hyödyt myös euroissa!

Kaipaatko sähköpostiisi hyvää luettavaa? Anna meidän tuoda arkeasi auttava tieto suoraan luoksesi.

Tilaa uutiskirje