Uutinen 7.6.2022

Ilmarinen ei hyväksy syrjintää missään muodossa

Sosiaalisessa mediassa on levinnyt väitteitä Ilmarisen työyhteisössä tapahtuneesta seksuaaliseen suuntautumiseen liittyvästä työsyrjinnästä. Esitetyt väitteet ovat vakavia, ja olemme välittömästi ryhtyneet selvittämään asiaa.

Emme Ilmarisessa hyväksy minkäänlaista syrjintää.

Ilmarisessa on nollatoleranssi kaikelle kiusaamiselle, häirinnälle ja epäasialliselle kohtelulle. On selvää, että asia tutkitaan perin pohjin. Jos korjattavaa löytyy, ryhdymme välittömästi toimenpiteisiin.

Haluamme olla työpaikka, jossa jokainen voi olla oma itsensä. Teemme tämän eteen töitä jatkossa entistä enemmän, ja otamme myös ulkopuolisen asiantuntijan avuksi tämän tavoitteen edistämiseksi. 

Sami Ärilä
Henkilöstöjohtaja, Ilmarinen 

Ajankohtaista

Tiedote 14.6.2024

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärän lasku hidastui

Työntekijämäärä laski toukokuussa Ilmarisen suhdanneindeksiin kuuluvissa yrityksissä -3,0 prosenttia vuoden takaiseen verrattuna. Seuratuista toimialoista eniten laskivat henkilöstövuokraus, rakentaminen sekä majoitus- ja ravitsemusala. Alueellisesti tarkasteltuna työntekijämäärä laski edelleen joka puolella Suomea.

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärän lasku hidastui

Uutinen 10.6.2024

Ilmarinen näkyy Finanssialalle-Instagramissa

Ilmarisen kesätyöntekijät ylläpitävät tällä viikolla "Finanssialalle" Instagram-tiliä. Tarkoituksena on tehdä työskentelyä Ilmarisessa ja koko finanssialalla tunnetuksi.

Ilmarinen näkyy Finanssialalle-Instagramissa
Lisää uutisia ja tiedotteita