Uutinen 12.9.2024

Tunnetko Ilmarisen kiinteistösijoittamista?

Ilmarinen omistaa noin sata liike-, toimisto-, varasto- ja muuta kiinteistöä. Ne ovat osa eläketurvan rahoittamista.

Merkittävä osa kiinteistöistä sijaitsee pääkaupunkiseudulla ja muiden kasvukeskusten keskeisillä paikoilla. Helsingin keskustassa Ilmarisella on useita kiinteistöjä, kuten esimerkiksi monille tutut Postitalo, Aleksanterinkatu 13 ja Aleksanterinkatu 40-42 (Kämp Galleria).

Aleksanterinkatu 13 valmistumassa

Aleksanterinkatu 13 on arkkitehtuuriltaan erityisen komea 124-vuotias rakennus. Se on käynyt läpi täydellisen, kiertotaloutta vahvasti hyödyntäneen ja vanhaa kunnioittaneen remontin. Rakennus palaa edustavaksi toimisto- ja liikepalatsiksi. Uudet vuokralaiset asettuvat taloon syksyn 2024 kuluessa.

Toimistotilojen lisäksi taloon tulee mm. ranskalaista ruokaa tarjoava ravintola sekä tapahtuma- ja juhlatila Aleksanterisali. Juhlatilaa voi vuokrata myös yksityistilaisuuksiin.

Olemme vastuullinen toimija myös kiinteistösijoittamisessa

Sijoittamalla yhteisiä eläkevaroja turvaamme nykyisten ja tulevien eläkkeiden rahoitusta.

Kaikki toimitiloissamme käytetty sähkö on hiilineutraalia. Esimerkiksi omassa toimitalossamme Ruoholahdessa on Helsingin suurin kiinteistökohtainen aurinkovoimala.

Edellytämme uudiskohteilta vähintään LEED-kultatason ympäristöluokitusta. LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) on maailman käytetyin globaali rakennusten ympäristöluokitusjärjestelmä.

Kiinteistösijoitusomaisuutemme arvo oli vuoden 2023 lopussa noin 5,8 miljardia euroa.

Lue lisää

Ajankohtaista

Uutinen 7.10.2024

Olemme mukana Energiansäästöviikolla

Olemme jälleen mukana Motivan Energiansäästöviikko-kampanjassa. Säästämme energiaa omissa tiloissamme ja jaamme energiansäästövinkkejä myös vuokralaisillemme ja meille työntekijöille koteihin.

Olemme mukana Energiansäästöviikolla
Lisää uutisia ja tiedotteita