Artikkeli 15.8.2024

​​Nimitys Ilmarisen johtoryhmässä​

Ilmarisen hallitus on nimittänyt OTK Sami Ärilän Ilmarisen henkilöstö- ja viestintäjohtajaksi. Ärilä on toiminut Ilmarisen henkilöstöjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä vuodesta 2018. Vastuu viestinnän johtamisesta siirtyy Ärilälle Kaisa Ala-Laurilalta, joka aloittaa 1.10. uusissa tehtävissä yhtiön ulkopuolella.

– Ilmarinen on asiakkaidensa omistama keskinäinen työeläkeyhtiö, joka huolehtii 1,1 miljoonan suomalaisen työeläketurvasta. Suurena omistajana olemme myös merkittävä yhteiskunnallinen toimija. Tässä työssä viestinnällä on keskeinen rooli. Olen iloinen, että yhtiön jo erittäin hyvin tunteva Sami innostui laajentamaan omaa vastuualuettaan, Jouko Pölönen sanoo.

– Olen todella innoissani saadessani johtaa näin tärkeää ja vaikuttavaa kokonaisuutta. Viestinnän ja markkinoinnin sekä yritysvastuutyön vahva pohja antaa meille erinomaiset lähtökohdat toiminnan kehittämiselle edelleen. Henkilöstötyön ja viestinnän tuominen entistä lähemmäs toisiaan vahvistaa erityisesti sisäistä viestintää ja tukee brändinmukaisen yrityskulttuurin rakentamista. Yhdessä luomme parempaa työelämää sekä itsellemme että asiakkaillemme, Sami Ärilä sanoo.


Sami Ärilä

Lisätietoja:

  • Jouko Pölönen, toimitusjohtaja, Ilmarinen, p. 050 1282
  • Sami Ärilä, henkilöstöjohtaja, Ilmarinen, p. 0400 271066

Ajankohtaista

Tiedote 14.6.2024

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärän lasku hidastui

Työntekijämäärä laski toukokuussa Ilmarisen suhdanneindeksiin kuuluvissa yrityksissä -3,0 prosenttia vuoden takaiseen verrattuna. Seuratuista toimialoista eniten laskivat henkilöstövuokraus, rakentaminen sekä majoitus- ja ravitsemusala. Alueellisesti tarkasteltuna työntekijämäärä laski edelleen joka puolella Suomea.

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärän lasku hidastui
Lisää uutisia ja tiedotteita