Uutinen 28.8.2024

Nimityksiä Ilmarisessa

Meillä on aloittanut uusia ilmarislaisia ja myös siirrytty uusiin rooleihin. Tässä viimeisimpiä uutisia vuodelta 2024.

Anne Sarras-Naaralainen on nimitetty osastonjohtajaksi sijoitushallintoon. Hän vastaa sijoituslaskentaosastosta, joka hoitaa arvopapereihin ja lainoihin liittyvän osakirjanpidon, tilinpäätökset sekä viranomaisraportointia. Anne on paluumuuttaja ja työskennellyt aiemminkin Ilmarisessa sijoituslinjalla eri rooleissa. Anne aloitti Ilmarisessa kesäkuussa 2024.

Aiemmin uutisoitua

Sami Ärilä on nimitetty henkilöstö- ja viestintäjohtajaksi 1.10.2024 alkaen. Sami on toiminut Ilmarisen henkilöstöjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä vuodesta 2018.

Ajankohtaista

Uutinen 27.8.2024

Ilmarisen hoitokustannus alenee edelleen vuonna 2025

Ensi vuoden alusta alkaen Ilmarisen asiakkaiden hoitokustannus alenee keskimäärin 10 prosenttia. Hoitokustannus on osa TyEL-vakuutusmaksua. Asiakkaanamme TyEL-maksusi alenee hoitokustannuksen osalta.

Ilmarisen hoitokustannus alenee edelleen vuonna 2025

Artikkeli 15.8.2024

​​Nimitys Ilmarisen johtoryhmässä​

Ilmarisen hallitus on nimittänyt OTK Sami Ärilän Ilmarisen henkilöstö- ja viestintäjohtajaksi. Ärilä on toiminut Ilmarisen henkilöstöjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä vuodesta 2018. Vastuu viestinnän johtamisesta siirtyy Ärilälle Kaisa Ala-Laurilalta, joka aloittaa 1.10. uusissa tehtävissä yhtiön ulkopuolella.

​​Nimitys Ilmarisen johtoryhmässä​
Lisää uutisia ja tiedotteita