Uutinen 19.6.2024

Katso asiakaspalvelumme kesän aukioloajat

Ilmarisen asiakaspalvelu palvelee myös kesällä. Tarkista tästä kesän palveluajat.

Ilmarisen eläkepalvelu on 24.6.–11.8. auki maanantaista perjantaihin kello 9–15. Vakuutuspalvelumme palvelee kesällä ma-pe klo 9–16. Laskutuspalvelu on puolestaan avoinna maanantaista perjantaihin kello 9–16. Laskutuspalvelu on kesälauantaisin suljettu.

Juhannusta edeltävänä torstaina 20.6. vakuutus- ja laskutuspalvelut ovat auki klo 9–16. Asiakaspalvelumme on juhannuksen vietossa pe 21.6.– su 23.6.

Muistathan, että verkkopalvelussamme voit kesälläkin asioida eläke- ja vakuutusasioissa juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Katso kaikki yhteystietomme.

Asiakaspalvelumme toivottaa kaikille rentouttavaa ja rauhallista juhannusta sekä kesää!

Ajankohtaista

Uutinen 18.6.2024

Työeläkevakuutuksen ostaminen on nyt helppoa ja nopeaa

Verkkosivuiltamme voi nyt ostaa työeläkevakuutuksen entistä helpommin. Panostimme erityisesti saavutettavuuteen, käytettävyyteen ja selkeyteen, jotta vakuutushakemuksen täyttäminen olisi mahdollisimman sujuvaa.

Työeläkevakuutuksen ostaminen on nyt helppoa ja nopeaa

Tiedote 14.6.2024

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärän lasku hidastui

Työntekijämäärä laski toukokuussa Ilmarisen suhdanneindeksiin kuuluvissa yrityksissä -3,0 prosenttia vuoden takaiseen verrattuna. Seuratuista toimialoista eniten laskivat henkilöstövuokraus, rakentaminen sekä majoitus- ja ravitsemusala. Alueellisesti tarkasteltuna työntekijämäärä laski edelleen joka puolella Suomea.

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärän lasku hidastui
Lisää uutisia ja tiedotteita