Uutinen 26.6.2024

Ilmarisen viestintäjohtaja vaihtuu

Ilmarisen viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja ja johtoryhmän jäsen Kaisa Ala-Laurila on irtisanoutunut ja siirtyy uusiin tehtäviin yhtiön ulkopuolelle. Hän jatkaa työskentelyä Ilmarisessa vuoden 2024 viimeiselle neljännekselle saakka.

– Olen viihtynyt Ilmarisessa erinomaisesti. Se on hieno yhtiö täynnä upeita ihmisiä. On ollut arvokas kokemus tehdä merkityksellistä työtä eläketurvan eteen. Minulle tarjoutui nyt kuitenkin mahdollisuus ryhtyä toimitusjohtajaksi ja osakkaaksi todella mielenkiintoisessa vaiheessa olevaan kasvuyritykseen. Aiempi hyvä kokemukseni toimitusjohtajuudesta innosti tarttumaan tähän tilaisuuteen, kertoo Kaisa Ala-Laurila. Hän kertoo uudesta tehtävästään tarkemmin elokuussa.

– Haluan jo tässä vaiheessa kiittää Kaisaa lämpimästi hänen arvokkaasta panoksestaan erityisesti Ilmarisen brändin, viestinnän ja vastuullisuuden kehittämisessä. Saimme hienoja asioita aikaan yhdessä. Toivotan hänelle menestystä uudessa tehtävässään, sanoo Ilmarisen toimitusjohtaja Jouko Pölönen.

Ilmarinen käynnistää seuraajan hakuprosessin kesälomien jälkeen.

Lisätietoja: Jouko Pölönen, toimitusjohtaja, p. 050 128

Ajankohtaista

Uutinen 18.6.2024

Työeläkevakuutuksen ostaminen on nyt helppoa ja nopeaa

Verkkosivuiltamme voi nyt ostaa työeläkevakuutuksen entistä helpommin. Panostimme erityisesti saavutettavuuteen, käytettävyyteen ja selkeyteen, jotta vakuutushakemuksen täyttäminen olisi mahdollisimman sujuvaa.

Työeläkevakuutuksen ostaminen on nyt helppoa ja nopeaa
Lisää uutisia ja tiedotteita