Uutinen 16.10.2024

Ilmarinen selkeyttää organisaatiotaan

Ilmarinen suunnittelee muutoksia organisaatioonsa. Muutosten tavoitteena on lisätä asiakaslähtöisyyttä ja selkeyttää johtamisrakenteita.

– Kun yksinkertaistamme rakenteita, selkeytämme samalla toimintaamme. Tavoitteenamme on tehdä näillä muutoksilla arjestamme sujuvampaa ja hyödyntää osaamistamme tehokkaammin asiakkaidemme hyväksi, Ilmarisen henkilöstö- ja viestintäjohtaja Sami Ärilä sanoo.

Uudelleenjärjestelyihin liittyen käynnistämme muutosneuvottelut, joiden piirissä on reilu puolet Ilmarisen henkilöstöstä. Ilmarisen liiketoiminta-alueista mukana ovat asiakkuudet ja kanavat, vakuutus- ja eläkepalvelut, työkykyriskin hallinta ja kuntoutus sekä toiminnan suunnittelu ja seuranta.

Suunniteltujen uudelleenjärjestelyiden henkilöstövaikutukset tarkentuvat neuvotteluprosessin edetessä. Alustavan arvion mukaan enintään noin 21 tehtävää voisi päättyä tai muuttua olennaisesti. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan löytämään henkilöstölle vaihtoehtoisia työtehtäviä. Osalle kohderyhmään kuuluvista saattaisi tulla myös työsopimuksen ehtojen yksipuolisia muutoksia. Lisäksi arvioimme, että suurelle osalle kohderyhmään kuuluvia voisi aiheutua muita vähäisempiä muutoksia.

Neuvottelut alkavat tiistaina 22.10.2024 ja kestävät vähintään kuusi viikkoa.

Lisätietoja:

  • Sami Ärilä, henkilöstö- ja viestintäjohtaja, p. 0400 271 066, sami.arila@ilmarinen.fi

Ajankohtaista

Uutinen 7.10.2024

Vuoden vanhusteko 2024 on Sirkus Magentan Kotisirkus

Ilmarinen ja Vanhustyön keskusliitto palkitsivat seitsemännentoista kerran Vuoden vanhusteon, joka tänä vuonna on helsinkiläisen Sirkus Magentan Kotisirkus. Toiminnan ansiosta toimintakyvyiltään, taustoiltaan ja identiteeteiltään moninaiset ikääntyvät pääsevät osaksi ryhmämuotoista kulttuuritoimintaa ja saavat näkyvyyttä yhdenvertaisina taiteen tekijöinä ja kokijoina.

Vuoden vanhusteko 2024 on Sirkus Magentan Kotisirkus
Lisää uutisia ja tiedotteita