Ilmarisen toimitilarakennus ulkoa, kuvituskuva.
Tiedote 17.1.2023

​​Ilmarisen viestintäjohtaja vaihtuu​

Ilmarisen viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Liina Aulin on irtisanoutunut ja siirtyy uusiin tehtäviin yhtiön ulkopuolelle. Hänet on nimitetty Metsähallituksen viestintäjohtajaksi.

Aulin on työskennellyt Ilmarisessa vuodesta 2016 ensin viestintäpäällikkönä ja vuodesta 2019 viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtajana ja johtoryhmän jäsenenä.  

– Haluan jo tässä vaiheessa kiittää Liinaa lämpimästi hänen erinomaisesta työstään Ilmarisessa. Liina on ollut tärkeässä roolissa rakentamassa Ilmarisesta vetovoimaisinta työelämän kumppania ja kehittämässä Ilmarisen brändiä, viestintää ja vastuullisuutta, sanoo Ilmarisen toimitusjohtaja Jouko Pölönen. 

Aulin siirtyy uuteen tehtäväänsä maaliskuun alussa. Uuden viestintäjohtajan haku käynnistyy mahdollisimman pian. Viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtajan tehtävää hoitaa viestintäpäällikkö Annukka Lalu maaliskuun alusta siihen saakka, kunnes uusi henkilö on valittu. 

Lisätietoja: 

Jouko Pölönen, toimitusjohtaja, p.  050 1282   

Ajankohtaista

Tiedote 14.6.2024

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärän lasku hidastui

Työntekijämäärä laski toukokuussa Ilmarisen suhdanneindeksiin kuuluvissa yrityksissä -3,0 prosenttia vuoden takaiseen verrattuna. Seuratuista toimialoista eniten laskivat henkilöstövuokraus, rakentaminen sekä majoitus- ja ravitsemusala. Alueellisesti tarkasteltuna työntekijämäärä laski edelleen joka puolella Suomea.

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärän lasku hidastui

Uutinen 10.6.2024

Ilmarinen näkyy Finanssialalle-Instagramissa

Ilmarisen kesätyöntekijät ylläpitävät tällä viikolla "Finanssialalle" Instagram-tiliä. Tarkoituksena on tehdä työskentelyä Ilmarisessa ja koko finanssialalla tunnetuksi.

Ilmarinen näkyy Finanssialalle-Instagramissa
Lisää uutisia ja tiedotteita