Tiedote 24.1.2022

Sähköisen työeläkeote -kampanjan voittajat on arvottu

Ilmarisen Sähköinen työeläkeote -kampanjaan osallistuneiden kesken on arvottu kolme Applen iPad-tablettia. Kampanjaan osallistui 9 373 Ilmarisessa vakuutettua henkilöä kampanja-aikana 12.4.-31.12.2021. Voittajille on ilmoitettu voitosta henkilökohtaisesti. Onnetar suosi arvonnassa Päivi Torkkelia Raumalta ja Jorma Virkkusta Lapinlahdelta. Kolmas palkinto meni mieshenkilölle Helsinkiin. Onnea voittajille!

Kampanjassa kannustettiin valitsemaan Ilmarisen OmaEläke-palvelussa verkossa työeläkeotteen toimitustavaksi sähköinen kanava ja päivittämään yhteystiedot. Yli 80 prosenttia toimitustavan päivittäneistä henkilöistä valitsikin sähköisen työeläkeotteen vuonna 2021.

Eläketurvasta kannattaa kiinnostua, koska se on iso osa omaa taloutta. Verkossa voi tarkastaa aika ajoin omalta työeläkeotteelta, että kaikki ansiot ovat varmasti mukana eläkkeessä. Valitsemalla sähköisen työeläkeotteen säästää aikaa, vaivaa ja luontoa.

Lue lisää

Ajankohtaista

Tiedote 17.6.2024

Tutkimus: Alle kolmannes valmis vaihtamaan asuinpaikkakuntaa eläkkeellä

Kaksi kolmesta eläkeläisestä kokee voivansa hyvin käy ilmi Ilmarisen kyselytutkimuksesta. Kolmanneksella eläkeläisen roolin asettuminen vei aikansa tai on ollut vaikeaa. Sopeutumiseen vaikuttaa, miten eläkeaikansa viettää. Useampi kuin kaksi kolmesta on pohtinut etukäteen, missä ja miten asuu vanhuusvuodet.

Tutkimus: Alle kolmannes valmis vaihtamaan asuinpaikkakuntaa eläkkeellä

Tiedote 14.6.2024

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärän lasku hidastui

Työntekijämäärä laski toukokuussa Ilmarisen suhdanneindeksiin kuuluvissa yrityksissä -3,0 prosenttia vuoden takaiseen verrattuna. Seuratuista toimialoista eniten laskivat henkilöstövuokraus, rakentaminen sekä majoitus- ja ravitsemusala. Alueellisesti tarkasteltuna työntekijämäärä laski edelleen joka puolella Suomea.

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärän lasku hidastui

Uutinen 10.6.2024

Ilmarinen näkyy Finanssialalle-Instagramissa

Ilmarisen kesätyöntekijät ylläpitävät tällä viikolla "Finanssialalle" Instagram-tiliä. Tarkoituksena on tehdä työskentelyä Ilmarisessa ja koko finanssialalla tunnetuksi.

Ilmarinen näkyy Finanssialalle-Instagramissa
Lisää uutisia ja tiedotteita