Ilmarisen toimistorakennus ulkoa, kuvituskuva.
Uutinen 21.9.2022

Nälkäpäivä esillä Ilmarisen verkkosivuilla

Ilmarinen on ollut mukana SPR:n Nälkäpäivä-kampanjassa jo vuosia. Tänäkin vuonna osallistumme kampanjaan torstaina 22.9. alkaen valjastamalla ilmarinen.fi:n etusivun Nälkäpäivä-keräykseen.

Nälkäpäivänä kerätään lahjoituksia katastrofirahastoon.  Sinun lahjoituksesi auttaa nopeasti ja tehokkaasti siellä, missä tarve kulloinkin on suurin. Apua tarvitsevat juuri nyt kaikkein heikoimmassa asemassa olevat ihmiset sekä Suomessa että maailmalla. Ilmarinen.fi:n  etusivun kävijät ohjautuvat 22.9.-24.9. automaattisesti SPR:n Nälkäpäivä-keräys -bannerisivulle.

Verkkosivuille tulevat vierailijat kohtaavat ilmoituksen, jossa heille tarjotaan mahdollisuutta osallistua keräykseen digitaalisen keräyslippaan kautta. Vierailija voi joko tehdä lahjoituksen tai jatkaa takaisin Ilmarisen verkkosivuille.

Nälkäpäivä-ilmoitus näytetään vain kerran, eikä se estä sinua jatkamasta ilmarinen.fi -sivustolle normaalisti. Voit tämän jälkeen palata lahjoituslippaaseen sivustolla näkyvän pienen painikkeen kautta. 

Nälkäpäivän verkkosivukampanja #SPRTakeover on käynnissä 22.9.-24.9.

Ajankohtaista

Tiedote 14.6.2024

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärän lasku hidastui

Työntekijämäärä laski toukokuussa Ilmarisen suhdanneindeksiin kuuluvissa yrityksissä -3,0 prosenttia vuoden takaiseen verrattuna. Seuratuista toimialoista eniten laskivat henkilöstövuokraus, rakentaminen sekä majoitus- ja ravitsemusala. Alueellisesti tarkasteltuna työntekijämäärä laski edelleen joka puolella Suomea.

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärän lasku hidastui

Uutinen 10.6.2024

Ilmarinen näkyy Finanssialalle-Instagramissa

Ilmarisen kesätyöntekijät ylläpitävät tällä viikolla "Finanssialalle" Instagram-tiliä. Tarkoituksena on tehdä työskentelyä Ilmarisessa ja koko finanssialalla tunnetuksi.

Ilmarinen näkyy Finanssialalle-Instagramissa
Lisää uutisia ja tiedotteita