Uutinen 5.5.2022

Ilmarisen lakiasiainjohtaja vaihtuu

Ilmarisen lakiasiainjohtaja Leena Siirala on ilmoittanut jäävänsä pois yhtiön palveluksesta syksyllä 2022.

Siirala on työskennellyt Ilmarisessa vuodesta 2013 laki ja compliance -toiminnon johtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Ennen Ilmarista hän työskenteli juridisissa asiantuntija- ja johtotehtävissä Nokialla ja rahoitusalalla.

– Haluan kiittää Leenaa lämpimästi hänen pitkäaikaisesta työstään Ilmarisessa. Leena on ollut keskeisessä roolissa kehittämässä modernia laki ja compliance -toimintoa ja yhtiön hallintoa sekä rakentamassa Ilmarisesta vetovoimaisinta työelämän kumppania lähes kymmenen vuoden ajan, sanoo Ilmarisen toimitusjohtaja Jouko Pölönen.

Uuden lakiasiainjohtajan haku käynnistyy kevään aikana.

Lisätietoja:
Jouko Pölönen, toimitusjohtaja, Ilmarinen, p. 050 1282 

Ajankohtaista

Tiedote 14.6.2024

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärän lasku hidastui

Työntekijämäärä laski toukokuussa Ilmarisen suhdanneindeksiin kuuluvissa yrityksissä -3,0 prosenttia vuoden takaiseen verrattuna. Seuratuista toimialoista eniten laskivat henkilöstövuokraus, rakentaminen sekä majoitus- ja ravitsemusala. Alueellisesti tarkasteltuna työntekijämäärä laski edelleen joka puolella Suomea.

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärän lasku hidastui

Uutinen 10.6.2024

Ilmarinen näkyy Finanssialalle-Instagramissa

Ilmarisen kesätyöntekijät ylläpitävät tällä viikolla "Finanssialalle" Instagram-tiliä. Tarkoituksena on tehdä työskentelyä Ilmarisessa ja koko finanssialalla tunnetuksi.

Ilmarinen näkyy Finanssialalle-Instagramissa
Lisää uutisia ja tiedotteita