Tiedote 17.3.2021

Ilmarinen sijoitti Australian vuokra-asuntomarkkinoille

Ilmarinen sijoitti Australian vuokra-asuntomarkkinoille yhdessä Greystarin, APG:n ja Ivanhoe Cambridgen kanssa.

Ilmarinen on sijoittanut Australian vuokra-asuntomarkkinoille keskittyvään Greystar Australia Multifamily Venture I -nimiseen yhteissijoitusrakenteeseen. Greystar on yhdysvaltalainen, johtava globaali vuokra-asuntosijoittaja ja -manageri, jolla on maailmanlaajuisesti hallinnoitavanaan noin 37 miljardin dollarin sijoitusvarallisuus.

Myös hollantilainen eläkerahasto APG ja kanadalaisen CDPQ-eläkerahaston kiinteistövarainhoitoyhtiö Ivanhoé Cambridge tulevat mukaan sijoittajiksi.   

Kumppanuuden tavoitteena on kehittää ja omistaa pitkäaikaisesti vuokra-asuntokohteita pääasiassa Sydneyssä ja Melbournessa kattaen yhteensä noin 5 000 vuokra-asuntoa.

– Näemme Australian vuokramarkkinoilla paljon potentiaalia institutionaaliselle sijoittajalle. Uusi kumppanuus tarjoaa mahdollisuuden hyötyä Australian vuokra-asumisen kasvavasta suosiosta ja kysynnän noususta erityisesti Sydneyn ja Melbournen alueilla kokeneiden manageri- ja sijoittajakumppanien kanssa, sanoo Ilmarisen kansainvälisten kiinteistösijoitusten johtaja Mikko Antila.

– Sijoitus Australian vuokramarkkinoille tukee hyvin Ilmarisen strategiaa ja lisää kiinteistösalkun kansainvälistä hajautusta tuottavasti, turvaavasti ja vastuullisesti, Antila jatkaa.

Lisätietoja:

Mikko Antila, kansainvälisten kiinteistösijoitusten johtaja, p. 050 577 9066

Ajankohtaista

Uutinen 30.5.2024

Yhtiökokouskaudella huomio erityisesti johdon palkitsemiseen

Työeläkeyhtiö Ilmarinen osallistui kevään yhtiökokouskaudella 109 kotimaiseen yhtiökokoukseen. – Kiinnitimme jälleen tällä yhtiökokouskaudella huomiota erityisesti palkitsemisraportteihin ja palkitsemispolitiikkoihin, Ilmarisen vastuullisen sijoittamisen johtaja Karoliina Lindroos kertoo.

Yhtiökokouskaudella huomio erityisesti johdon palkitsemiseen
Lisää uutisia ja tiedotteita