Uutinen 31.8.2020

Ilmarinen näkyy Finanssialan Instagramissa

Ilmarisen edustajat ylläpitävät tällä viikolla Finanssialan Instagram-tiliä. Tarkoituksena on tehdä työskentelyä Ilmarisessa ja koko finanssialalla tunnetuksi.

Tällä viikolla kannattaa ottaa Finanssialan Instagram-tili seurantaan. Tiliä ylläpitävät viikon ajan Sonja ja Miriam Ilmarisen eläke- ja vakuutuspalveluista. Luvassa on tietoa, kuvia, videoita ja tunnelmia työskentelystä Ilmarisella. 

Viikon aikana Miriam ja Sonja kertovat työstä Ilmarisesa keskittyen Instagram-tarinoiden eli storyjen tekoon. 

Ota siis Finanssialan Instgram-tili "Finanssialalle" seurantaan. Samalla kannattaa ottaa seurantaan Ilmarisen oma Instagram-tili "Ilmarinen_parempaa_elamaa". 

Ajankohtaista

Tiedote 14.6.2024

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärän lasku hidastui

Työntekijämäärä laski toukokuussa Ilmarisen suhdanneindeksiin kuuluvissa yrityksissä -3,0 prosenttia vuoden takaiseen verrattuna. Seuratuista toimialoista eniten laskivat henkilöstövuokraus, rakentaminen sekä majoitus- ja ravitsemusala. Alueellisesti tarkasteltuna työntekijämäärä laski edelleen joka puolella Suomea.

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärän lasku hidastui

Uutinen 10.6.2024

Ilmarinen näkyy Finanssialalle-Instagramissa

Ilmarisen kesätyöntekijät ylläpitävät tällä viikolla "Finanssialalle" Instagram-tiliä. Tarkoituksena on tehdä työskentelyä Ilmarisessa ja koko finanssialalla tunnetuksi.

Ilmarinen näkyy Finanssialalle-Instagramissa
Lisää uutisia ja tiedotteita