Kaksi lasta istuvat tietokoneen näytön edessä pöydän äärellä, kuvituskuva.
Uutinen 4.6.2020

Ilmarinen otti kopin Enter2020-haasteesta

Ilmarinen jakaa parhaita käytäntöjään koronahaasteiden selättämiseen.

Jotta Suomi voisi taas hyvin haasteellisten koronatoimien jälkeen, on Elinkeinoelämän keskusliitto käynnistänyt yhdessä suomalaisten yritysten kanssa Enter2020-kampanjan. Kampanjassa yritykset jakavat parhaita käytäntöjään kaikkien käyttöön: esimerkiksi ratkaisujaan turvalliseen liikkumiseen, työskentelyyn ja asioimiseen.

Myös Ilmarinen lähti mukaan yhteisen, vastuullisen tavoitteen tukemiseen.

Ilmarisessa jo aiempina vuosina käytössä ollutta kesälapsiparkkia lähdettiin soveltamaan korona-aikaan. Etälapsiparkki toimii työn ja perheen yhteensovittamisen tukena ja arjen apuna. Etälapsiparkki tarjoaa lapsille mielekästä vapaa-ajan puuhaa ja vanhemmille rauhallista työaikaa.

Lue lisää Enter2020-sivustolta otsikolla Ilmarisen etälapsiparkki antaa rauhallista työaikaa vanhemmille.

Enter2020-kampanjassa haastetaan myös kehumaan julkisesti esimerkillistä toimintaa ja yritteliäisyyttä, kun sellaista kohtaa. Voit jakaa oman tai kohtaamasi esimerkin tunnisteella #enter2020fi.

Lue lisää

Ajankohtaista

Tiedote 14.6.2024

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärän lasku hidastui

Työntekijämäärä laski toukokuussa Ilmarisen suhdanneindeksiin kuuluvissa yrityksissä -3,0 prosenttia vuoden takaiseen verrattuna. Seuratuista toimialoista eniten laskivat henkilöstövuokraus, rakentaminen sekä majoitus- ja ravitsemusala. Alueellisesti tarkasteltuna työntekijämäärä laski edelleen joka puolella Suomea.

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärän lasku hidastui

Uutinen 10.6.2024

Ilmarinen näkyy Finanssialalle-Instagramissa

Ilmarisen kesätyöntekijät ylläpitävät tällä viikolla "Finanssialalle" Instagram-tiliä. Tarkoituksena on tehdä työskentelyä Ilmarisessa ja koko finanssialalla tunnetuksi.

Ilmarinen näkyy Finanssialalle-Instagramissa

Uutinen 30.5.2024

Yhtiökokouskaudella huomio erityisesti johdon palkitsemiseen

Työeläkeyhtiö Ilmarinen osallistui kevään yhtiökokouskaudella 109 kotimaiseen yhtiökokoukseen. – Kiinnitimme jälleen tällä yhtiökokouskaudella huomiota erityisesti palkitsemisraportteihin ja palkitsemispolitiikkoihin, Ilmarisen vastuullisen sijoittamisen johtaja Karoliina Lindroos kertoo.

Yhtiökokouskaudella huomio erityisesti johdon palkitsemiseen
Lisää uutisia ja tiedotteita