Uutinen 17.12.2019

NIMITYKSIÄ ILMARISESSA

Katso uusimmat nimitykset.

VTM Liina Aulin on nimitetty Ilmarisen viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Hänen vastuulleen kuuluu Ilmarisen brändi, viestintä ja markkinointi sekä yhteiskuntasuhteet ja vastuullisuus. Lue nimitysuutinen.

KM Minna Jurvelin on nimitetty työkykypäälliköksi. Hänen tehtävänään on tukea asiakasyrityksiä työkykyriskin hallintaan liittyvissä asioissa.

Hallintotieteen maisteri Johanna Kivimäki on nimitetty asiakaspäälliköksi. Hänen toimenkuvaansa kuuluu asiakasyhteistyö työeläkevakuuttamiseen liittyvissä asioissa sekä myynti.

VTM Aleksi Kinnunen on nimitetty data-analyytikoksi. Hän tekee analyyseja ja ennusteita tuottaen tietoa liiketoiminnan tueksi.

KTM Johannes Raitio on nimitetty web-analyytikoksi. Hän kehittää Ilmarisen verkkopalveluita asiakastiedon analysoinnin avulla sekä tuottaa tietoa liiketoiminnan tueksi.

Ajankohtaista

Tiedote 14.6.2024

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärän lasku hidastui

Työntekijämäärä laski toukokuussa Ilmarisen suhdanneindeksiin kuuluvissa yrityksissä -3,0 prosenttia vuoden takaiseen verrattuna. Seuratuista toimialoista eniten laskivat henkilöstövuokraus, rakentaminen sekä majoitus- ja ravitsemusala. Alueellisesti tarkasteltuna työntekijämäärä laski edelleen joka puolella Suomea.

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärän lasku hidastui

Uutinen 10.6.2024

Ilmarinen näkyy Finanssialalle-Instagramissa

Ilmarisen kesätyöntekijät ylläpitävät tällä viikolla "Finanssialalle" Instagram-tiliä. Tarkoituksena on tehdä työskentelyä Ilmarisessa ja koko finanssialalla tunnetuksi.

Ilmarinen näkyy Finanssialalle-Instagramissa
Lisää uutisia ja tiedotteita