Taivas ja rakennuksen lasi-ikkunat, kuvituskuva.
Uutinen 7.5.2018

Ilmarisen yritysvastuuraportoinnille tunnustusta

Ilmarisen yritysvastuuraportti on noteerattu finalistien joukkoon Responsible Investor -uutispalvelun järjestämässä RI Reporting Awards -kilpailussa.

Kisan vertailussa oli mukana yli 2 500 sijoittajaa ja varainhoitajaa ympäri maailman. Ilmarinen on mukana isojen instituutiosijoittajien sarjassa. Vuonna 2013 perustetun kilpailun tavoitteena on jakaa tunnustusta parhaille käytännöille vastuullisen sijoittamisen raportoinnissa.

– Hienoa, että tekemäämme työtä yritysvastuuraportoinnissa arvostetaan. Haluamme raportoida tekemästämme työstä avoimesti ja kattavasti. Vastuullisuus on yksi arvoistamme ja osa arkea. Siksi vastuullisuus näkyy kaikessa, mitä teemme. Vastuullisuus on jatkuvasti liikkuva maali ja seuraamme siksi alan kehitystä myös kansainvälisesti. Kannustamme myös sidosryhmiämme edistämään vastuullisuutta, sanoo Ilmarisen yhteiskuntasuhdejohtaja Jaakko Kiander.

Responsible Investor -uutispalvelun järjestämän RI Reporting Awards -kilpailun voittajat julkaistaan 5.6. Lontoossa.

Tutustu Ilmarisen yritysvastuuraportteihin

Ajankohtaista

Tiedote 14.6.2024

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärän lasku hidastui

Työntekijämäärä laski toukokuussa Ilmarisen suhdanneindeksiin kuuluvissa yrityksissä -3,0 prosenttia vuoden takaiseen verrattuna. Seuratuista toimialoista eniten laskivat henkilöstövuokraus, rakentaminen sekä majoitus- ja ravitsemusala. Alueellisesti tarkasteltuna työntekijämäärä laski edelleen joka puolella Suomea.

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärän lasku hidastui

Uutinen 10.6.2024

Ilmarinen näkyy Finanssialalle-Instagramissa

Ilmarisen kesätyöntekijät ylläpitävät tällä viikolla "Finanssialalle" Instagram-tiliä. Tarkoituksena on tehdä työskentelyä Ilmarisessa ja koko finanssialalla tunnetuksi.

Ilmarinen näkyy Finanssialalle-Instagramissa
Lisää uutisia ja tiedotteita