Mall of Tripla -ostoskeskuksen rakennus ulkoa.
Tiedote 15.8.2018

Mall of Triplaan uusia kansainvälisiä brändejä

Pasilaan valmistuvan kauppakeskuksen Mall of Triplan tilojen vuokraus on edennyt kesän aikana tavoitteiden mukaisesti – elokuun puoliväliin mennessä jo yli 80 % tiloista on vuokrattu. Uusille Triplan valmistumisen myötä Suomeen saapuville brändeille on varattu tuhansia neliöitä. Ilmarinen on yksi Mall of Triplan omistajista yhdessä YIT:n, Onvestin ja Fennian kanssa.

Mall of Triplan valmistuminen tuo mukanaan kiinnostavia uutisia muodin ystäville. Muodin alan ketjuillaan muualla Euroopassa laajasti näkyvä toimija, puolalainen LPP-konserni, on päättänyt aloittaa Skandinavian-valloituksensa Suomesta ja Mall of Triplasta viidellä uudella brändimyymälällä.

LPP:n strategiaan kuuluu etsiä parhaita liikepaikkoja – esimerkiksi Lontoossa LPP:n Reserved-lippulaivamyymälä on Oxford Streetillä. Pasilan nousu Helsingin ja koko Suomen kuumimmaksi sijainniksi ei ole jäänyt maailmalla huomaamatta, ja niinpä Mall of Triplaan avataan viisi LPP-ketjun brändimyymälää: Reserved, Cropp, House, Mohito ja Sinsay.

”Jokainen LPP:n brändi on omanlaisensa ja viehättää omaa kohderyhmäänsä. Reserved tarjoaa päivän muotia aikuisille ja lapsille, ja myymälään saapuu uutuuksia joka viikko. Cropp taas on suunnattu nuorille, joita viehättää urbaani tyyli. House-myymälä kutsuu nuoria aikuisia, jotka haluavat pukeutua hyväntuulisen trendikkäästi. Mohito taas on suunnattu naisille, jotka pitävät elegantista, mutta mukavasta business-tyylistä. Viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä, täytyy vielä mainita Sinsay, joka etsii inspiraatiota sosiaalisen median ja muotimaailman nuorilta vaikuttajilta, ja tarjoaa nuorille naisille viimeisintä, särmikästä ja värikästä muotia nuorten kukkaroille sopivaan hintaan”, kuvailee asiakaspäällikkö Iina Vapaavuori YIT:ltä.

”Tavoitteemme on alusta saakka ollut tuoda Triplaan sellaisia kansainvälisiä toimijoita, joita ei ole Suomessa ennen nähty. Työ on ollut pitkäjänteistä – esimerkiksi LPP:n edustajat tapasimme ensimmäisen kerran jo neljä vuotta sitten. Nyt voimme sanoa, että työmme on tuottanut tulosta. Mall of Tripla ylittää avautuessaan kaikki odotukset”, kommentoi kaupallinen kehitysjohtaja Pirjo Aalto YIT:ltä, ja kiittää tiimiään erinomaisesta työstä.

Suomi kiinnostaa eurooppalaisia toimijoita entistä enemmän myös palvelujen ja muotibrändien osalta. Mall of Triplan on kerrottu jo aiemmin houkutelleen Pasilaan Cinamon-elokuvateatterin, Rieker-jalkinemyymälän, JD-Sport -urheiluliikkeen sekä muotiliike Baltikan brändimyymälän.

”Uusien brändien tie Skandinaviaan kulkee yhä useammin Suomen kautta”, Pirjo Aalto kertoo, ”Mall of Tripla houkuttelee, koska se tarjoaa ennennäkemätöntä palvelua ja valikoimaa. FAME-musiikkimuseo ja Surf Beach Helsinki ovat esimerkkejä Suomessa uudenlaisista liiketoimintamalleista, joiden myötä kauppakeskus muuttuu kansainvälisiä toimijoita kiinnostavaksi.”

Kansainvälisiä tuulahduksia on siis luvassa. Jo aiemmin tänä kesänä on päästy kertomaan, että Lontoosta ja New Yorkista matkailijoille tuttu italialainen jäätelö- ja kahvilaketju Menodiciotto sekä ruotsalaisen päämiehen kanssa suoraan solmittu sopimus 550 neliön suuruisesta O’Learys-ravintolasta ilahduttavat Mall of Triplassa herkuttelun ja kansainvälisen sporttibaaritunnelman ystäviä.

Lisätietoja

Pirjo Aalto​
Kaupallinen kehitysjohtaja, YIT Rakennus Oy​
pirjo.aalto@yit.fi​
+358 50 500 2013​

Tapio Salo​
Hankejohtaja, YIT Rakennus Oy​
tapio.salo@yit.fi​
+358 50 505 2608​​

Esko Torsti​
Johtaja / Listaamattomat yritykset, Ilmarinen​
esko.torsti@ilmarinen.fi​
+358 50 629 42​​

Iina Vapaavuori​
Asiakaspäällikkö, YIT Rakennus Oy​
iina.vapaavuori@yit.fi​
+358 40 067 3561​

Monika Wszeborowska ​
PR Manager, LPP ​
Monika.Wszeborowska@lppsa.com
+48 519 010 990​

LPP-konserni: Puolalainen, vuonna 1991 perustettu Mistral-niminen vaatealan yritys muutti nimensä LPP-konserniksi vuonna 1995. Konsernilla on lähes 2000 liikettä 20 eri maassa, suurin osa Puolassa ja muualla Keski-Euroopassa. Vuonna 2016 konsernin liikevaihto oli yli 1,6 miljardia euroa.

Mall of Tripla: Syksyllä 2019 avautuva Mall of Tripla on kaupunkikeskus, joka tarjoaa laajojen myymälä- ja ravintolapalveluiden lisäksi paljon uudenlaista kulttuuritoimintaa ja elämyksiä. Mall of Tripla on 250 liikkeellään Suomen suurin kauppakeskus, joka sijaitsee Triplan sydämessä. Tripla on kolmen korttelin kokonaisuus, johon kuuluu kauppakeskus, pysäköintilaitos, joukkoliikenneasema, asuntoja, hotelli ja toimistoja. Mall of Triplan rakennuttajana toimivan projektiyhtiön omistavat YIT, Ilmarinen, Onvest ja Fennia.

 

Ajankohtaista

Uutinen 11.3.2024

Ilmarinen sijoittaa tuottavasti ja turvaavasti – Vastuullisen sijoittamisen periaatteet päivittyivät

Ilmarisen lakisääteinen tehtävä on sijoittaa eläkevarat tuottavasti ja turvaavasti. Vastuullisena sijoittajana tarkastelemme jatkuvasti sijoittamisen käytäntöjämme. Muuttunut turvallisuusympäristö vaikuttaa myös vastuullisen sijoittamisen periaatteisiin.

Ilmarinen sijoittaa tuottavasti ja turvaavasti – Vastuullisen sijoittamisen periaatteet päivittyivät
Lisää uutisia ja tiedotteita